Beheerder wabp groep aan het woord

Beheerder wabp groep aan het woord

 

Beste buurtbeheerders en coördinatoren,
15 Dec 2015 ben ik begonnen met het opstarten van een WhatsApp buurtpreventiegroep. Eerst ben ik langs buurtbewoners gegaan die ik kende, mijn verhaal uitgelegd en gevraagd wat hun mening hierover was.

Dus de eerste groep was al snel een feit, het werden er gauw meer. Op 1 Jan 2016 heb ik een éénmalig bericht eruit gegooid dat we een facebook account hadden en kwamen er weer meer buurtbewoners bij.

Ik heb veel overlegd met de wijkagent en met orde en veiligheid van de gemeente Heumen, uiteindelijk groen licht gekregen voor plaatsing en onderhoud van WhatsApp buurtpreventie borden. Ook communicatie (zoals doorlinken op hun site, kenbaar maken in hun stukje van de krant) nemen ze voor hun rekening.
Nu miste ik alleen stickers, ook hier heb ik het met de wijkagent over gehad. Ik zou een sponsor gaan zoeken, bij deze heb ik er één gevonden; de Praxis uit Heumen!

Wat ik probeer te zeggen is; ga eens op zoek naar een sponsor als je dingen niet hebt of er geen geld voor beschikbaar is. Zo organiseren wij bijvoorbeeld een infoavond op woensdag 11 mei, die wordt ook gesponsord door café/zaal Kanaalzicht te Heumen. Zo hebben we toch alles wat we nodig hebben. En voor diegene die een website zoekt; kom eens kijken bij mij op de site, www.buurtwhatsappheumen.nl. Hiervoor had ik nog nooit een website gemaakt, wil je meer info over de kosten klik op contact en stuur me een mail.

Ik zou zeggen, trek de stoute schoenen aan en probeer het met een sponsor.

Veel succes met opzetten van je app!

Groetjes WhatsApp buurtpreventie Heumen

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.