Regel M.A.A.T.

02-10-2017

Regel MAAT

De afkorting M.A.A.T. staat voor Maandelijkse Alarm App Test. Als er in een WABP groep al enige tijd geen meldingen zijn gedaan, vragen leden zich weleens af of de groep nog wel actief is. In dat geval sturen beheerders met enige regel M.A.A.T. een test bericht, bijvoorbeeld elke maand/kwartaal, om te laten weten dat de groep nog wel actief is.

Mocht u een dergelijk bericht ontvangen dan hoeft u daar niet op te reageren. Minder urgente berichten kunt u plaatsen in de daarvoor bedoelde omgeving, dit kan een CHAT app groep naast de ALARM app groep (artikel) zijn of bijvoorbeeld een Facebookgroep, die speciaal is ingericht voor uw buurt.

Indien u vragen heeft aan de beheerder van uw groep, vraag hen dat dan in een privébericht, zo zorgen we er samen voor dat de ALARM app groepen geen babbelboxen worden.

Note voor beheerders van een WABP groep

Hierbij een voorbeeld van een M.A.A.T. bericht (kopieer en gebruik dit bericht gerust in uw eigen groep)

Dit is een Testbericht!

Let op: Dit is geen alarmerend bericht. Beste leden, omdat er al enige tijd geen meldingen in deze groep zijn gedaan, versturen wij dit test bericht om te laten weten dat de groep nog wel actief is. U hoeft NIET te reageren op dit bericht. Gelieve ook geen duimpjes of bedankjes te plaatsen. Heeft u vragen, stel ze dan gerust in een privé bericht. Minder urgente meldingen en buurtgerelateerde berichten mogen WEL worden geplaatst in de besloten Facebook groep …………., lid worden kan hier.